ΚΕΡΚΥΡΑ-ΠΑΞΟΙ
5 ΜΕΡΕΣ 28 ΜΑΙΟΥ – 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Εκδρομή στο νησί των Φαιάκων.

ΚΕΡΚΥΡΑ-Παξοί      28 Μαΐου – 1 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα 28.05.24.Τρίτη:

Αναχώρηση στις 06:30 το πρωί από την πλατεία του χωριού, στάση για καφέ στον Χρυσανθίδη ,συνεχίζουμε διαμέσου Βέροιας, όπου και στάση για καφέ και ξεκούραση .Φαγητό εξ ιδίων στα Γιάννενα . Συνεχίζουμε για Ηγουμενίτσα ,επιβίβαση στο φερυ -μπότ και απόπλους για την Κέρκυρα ,άφιξη στο νησί των Φαιάκων , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο ατομικά στις ταβέρνες της περιοχής. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα 29.05.24.Τετάρτη:

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγηση. Με επίσημο ξεναγό επίσκεψη στο Αχίλλειο(εφόσον ανοίξει) , τη μεγάλη έπαυλη της αυτοκράτειρας Ελισάβετ της Αυστρίας . Συνεχίζουμε με το Ποντικονήσι , το Κανόνι, ένα θαυμάσιο τοπίο με τη μονή Βλαχερνών. Προσκύνημα στον Άγιο Σπυρίδωνα το Θαυματουργό, Πολιούχου της Κέρκυρας. Γεύμα στην πόλη με τα υπέροχα στενά, τα γνωστά «καντούνια». Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση . Το Βράδυ βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα 30.05.24.Πέμπτη:

Πρωινό και στη συνέχεια θα πάρουμε το καραβάκι από το λιμανάκι του Κάβου, καιρού επιτρέποντος, για την προαιρετική κρουαζιέρα στους Παξούς – Avτίπαξoυς. Θα έχετε χρόνο να κάνετε μπάνιο και να περιηγηθείτε στις παραλίες & τις σπηλιές των νησιών. Γεύμα εξ’ ιδίων στην πανέμορφη χώρα των Παξών. Επιστροφή το απόγευμα στην Κέρκυρα και στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η Μέρα  31.05.24.Παρασκευή:

Πρωινό και χρόνος ελεύθερος στην πόλη της Κέρκυρας, για να κάνετε τα ψώνια σας και να περπατήσετε στα Καντούνια της πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη βορειοδυτική πλευρά του νησιού την Παλαιοκαστρίτσα , όπου σύμφωνα με την Οδύσσεια βρισκόταν η Σχερία , η χώρα των Φαιάκων και όπου ξεχωρίζει η μονή της Παλαιοκαστρίτσας ,όπου και θα προσκυνήσουμε την Παναγία. Μπάνιο & γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα έξοδος στην Κέρκυρα. Προαιρετική διασκέδαση με παραδοσιακούς τοπικούς χορούς & τραγούδια. Διανυκτέρευση.

5η Μέρα 01.06.24.Σάββατο 

Πρωινό και αναχώρηση για το λιμάνι και απόπλους για Ηγουμενίτσα. Άφιξη και αναχώρηση για το Μέτσοβο, όπου και στάση για να αγοράσετε τα φημισμένα προϊόντα και να γευματίσουμε εξ ιδίων. Επιστροφή με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στην πόλη μας & το χωριό μας αργά το βράδυ.                     ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 295€, ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ; 285, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 415€

ΔΕΚΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ: 135€

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί ο δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με πούλμαν Υπερυψωμένα. *Εισιτήρια Φ/Β Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα- Ηγουμενίτσα για πούλμαν και επιβάτες. *Τέσσερις (4)διανυκτερεύσεις στο ανάλογο ξενοδοχείο με πρόγευμα (ΒΒ). *Περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως το πρόγραμμα. * Μία μέρα Επίσημο ξεναγό. *Αρχηγό, συνοδό του γραφείου.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Εισόδους σε μουσεία κλπ. *Φόρο κλιματικής αλλαγής 3€ ανά δωμάτιο τη νύχτα πληρωτέο στη ρεσεψιόν.  *Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

                               

VERGIDIS TOURS Φιλικής Εταιρείας 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλέφωνα: 2531024188 www.vergidistours.gr