ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ BANSKO & ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ
3 ΜΕΡΕΣ 17-19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

στο χιονοδρομικό κέντρο της Βουλγαρίας

BANSKO & ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ

3 ήμερη εκδρομή

17 – 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023

 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

ΜΕΡΑ 1η Παρασκευή 17/2/23:Αναχώρηση το πρωί στις 06:30 από την παλιά Πρυτανεία (απέναντι από την λέσχη Κομοτηναίων). Μέσω Καβάλας, Δράμας και με ενδιάμεση στάση για καφέ, άφιξη στα σύνορα τις Εξοχής. Έλεγχος στα σύνορα και είσοδος στα βουλγαρικά εδάφη. Μέσο Gotse Delchev (Άνω Νευροκόπι) άφιξη στο χιονοδρομικό Bansko. Το νεότερο χιονοδρομικό θέρετρο της Βουλγαρίας αλπικής μορφής. Γεύμα ατομικά στις διάφορες παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας. Ελεύθερο απόγευμα για να απολαύσετε τις ανέσεις ( πισίνα, σπα κλπ) του ξενοδοχείο ή να περιηγηθείτε στο γραφικό χωριό. Δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 ΜΕΡΑ 2η Σάββατο 18/2/23: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ανάβαση με το τελεφερίκ (κλειστού τύπου) στο χιονοδρομικό, με την ψηλότερη κορυφή, Βίχρεν στα 2.914μ. Πολλές πίστες όλων των κατηγοριών, μπλε, κόκκινες και μαύρες καθώς και σύγχρονα λίφτ που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό σκιέρ. Χρόνος ελεύθερος για καφέ. Το μεσημέρι προτείνουμε  μια βόλτα στο γραφικό χωριό με τα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια με τις ξυλόγλυπτες πόρτες κτισμένα σε μοναστική μορφή. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Δημαρχείο της πόλης, την εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Χτίστηκε το 1935 και είναι σύμβολο της πόλης. Δείπνο στο ξενοδοχείο και μετά όλοι μαζί θα απολαύσουμε το ποτό μας σε κάποιο club ή ντίσκο του χωριού. Διανυκτέρευση.

 ΜΕΡΑ 3η  Κυριακή 19/2/23: Πρωινό στο ξενοδοχείο, συγκέντρωση των αποσκευών και αναχώρηση για το Σαντάνσκι. Γνωστό παραθεριστικό κέντρο της νοτιοδυτικής Βουλγαρίας. Είναι πόλη η οποία ανήκει στην επαρχία Μπλαγκόεβγκραντ και βρίσκεται σε κοιλάδα στους πρόποδες των Όρεων Πιρίν, στις όχθες του Ποταμού Σαντάνσκα Μπίστριτσα. Είναι πόλη με πολλές ιαματικές πηγές, που το καθιστούν πολύ δημοφιλή προορισμό για ανάπαυση και αναψυχή. Ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης, αλλά και για μεσημεριανό φαγητό ατομικά. Στην συνέχεια άφιξη στο τελωνείο του  Προμαχώνα, έλεγχος και είσοδο στην Ελλάδα. Δια μέσου Σερρών άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο:

135€ σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο

175€ σε μονόκλινο

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΜΑΣΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

  • Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.
  • 2 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, με ημιδιατροφή.
  • Συνοδό γραφείου, ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
  • Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής.

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

Ποτά  και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.