ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ-ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ
3 ΜΕΡΕΣ 24-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Χριστούγεννα Κεντρικής Βουλγαρίας στην κοιλάδα του Έβρου

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ Χάσκοβο  & χιονοδρομικό Μπόροβετς

ΣΤO ΥΠΕΡΟΧO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙO ΜΑΣ 4****plus GRAND HOTEL PLOVDIV

 3μέρες 24-26  Δεκεμβρίου 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 24.12.2023.ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ.(330χλ)

Αναχώρηση από τo Δημαρχείο της πόλης μας στις 06:00 το πρωί. Διέλευση από Σουφλί, Διδυμότειχο, Ορεστιάδα. Είσοδος στη Βουλγαρία. Εφοδιασμός με τοπικά νομίσματα LEVA. Μετά από μια όμορφη διαδρομή, πρώτη στάση στην πόλη του Χάσκοβο. Περιήγηση στην πόλη με επίσκεψη στο κολοσσιαίο άγαλμα της Παναγίας(που έχει μπει στις σελίδες του Guinness). Συνεχίζουμε το δρόμο μας δια μέσου της κοιλάδας του Έβρου για την πόλη της Φιλιππούπολης. Άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης που σήμερα ονομάζεται PLOVDIV. Βόλτα ως το πολυκατάστημα MALL για ψώνια, καφέ ή γεύμα ατομικά. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας GRAND HOTEL PLOVDIV 4* (επάνω στον πεζόδρομο στο ποτάμι). Ελεύθεροι για να επισκεφτείτε τις εσωτερικές πισίνες με τις εγκαταστάσεις SPA των ξενοδοχείων μας. Επίσης μπορείτε να διαθέσετε το χρόνο σας για περίπατο στην αγορά του καταστόλιστου Χριστουγεννιάτικα πεζόδρομου που εκτείνετε μπροστά σας. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25.12.2023. ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΡΟΒΕΤΣ.(240χλ) ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια αναχώρηση με το πούλμαν στις 09:30 για την υψηλότερη οροσειρά των Βαλκανίων τη Ρίλλα. Επίσκεψη στο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του  Μπόροβετς. Ελεύθεροι για να χαρείτε το χιόνι στο μεγαλύτερο χιονοδρομικό της Βουλγαρίας με τις άρτιες εγκαταστάσεις για όλους τους σκιέρ. Εδώ μπορείτε να κάνετε βόλτες με τις άμαξες ή να πάτε βόλτα στις κορυφές με το κλειστό τελεφερίκ. Ελεύθερα ατομικό γεύμα εδώ. Επιστροφή στην πόλη μας. Ξεκούραση. Το βράδυ (προαιρετικά έξτρα τιμή 30€) θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικο revegion στην αίθουσα Bentida του ξενοδοχείου μας. ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ!

Περιλαμβάνει πλούσιο μενού με ½ μπουκάλι κρασί, ή 2 μπύρες, ή 2 αναψυκτικά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα καλύτερα παραδοσιακά συγκροτήματα της Φιλιππούπολης ως και Ελληνικό σχήμα από Ελλάδα, ειδικά για το ρεβεγιόν. Καλή διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ  TΡITH 26.12.2023.(330χλ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας, φόρτωση των αποσκευών και στη συνέχεια αναχώρηση στις 10:00 για όσους το επιθυμούν για μια  ξενάγηση στην παλιά πόλη όπου θα δούμε στο λόφο της Ευμολπιάδος: όλους τους λόφους της πόλης, το σπίτι μουσείο του Κοεμτζόγλου, το Ναό Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, το σπίτι του Έλληνα ιατρού Μαυρίδη(Λαμαρτίνος), το θέατρο Μάρκου Αυρηλίου. Θα καταλήξουμε μετά από μικρό περίπατο, με στάση στο αρχαίο Στάδιο. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της πόλης μέχρι το μεσημέρι για αγορές  ή στο νέο Mall. Γεύμα ατομικά (προτείνουμε την αλυσίδα Happy). Συγκέντρωση και αναχώρηση για  επιστροφή. Τέλος φόρμας

Άφιξη στα σύνορα  και είσοδος στην Ελλάδα.        ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ                                                                                           

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 150€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 180€, ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ:130€

 ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ LUX ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ:+4€, ΣΤΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΑ:+6€ ΣΥΝΟΛΙΚΑ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: -*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένα.* Περιηγήσεις & εκδρομές που αναφέρονται. *Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο  ξενοδοχείο μας. * Δύο προγεύματα σε μπουφέ.  * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Επαγγελματικής Ευθύνης  με την ΑΝΑΞ. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 7€ το άτομο.(έως 75 ετών)

* Του  γραφείου έμπειρο συνοδό.  * Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:- *Εισόδους μουσείων. *Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. * Το Χριστουγεννιάτικο revegion.  *Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

 

Χρόνια πολλά & καλά Χριστούγεννα!

VERGIDIS TOURS  Φιλικής Εταιρείας 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλέφωνα: 2531024188 www.vergidistours.gr & info@vergidistours.gr