ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΑΛΑΜΠΡΑΚΑ
3 μέρες
17 – 19 ΜΑΙΟΥ 2024

ΕΚΔΡΟΜΗ  ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ & ΤΡΙΚΑΛΑ

Ακροβατώντας στο δημιούργημα του Θεού …μια ανάσα από τον Ουρανό!

Μετέωρα & λίμνη Πλαστήρα

17–19 MAΪΟΥ 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα Παρασκευή 17.05.2024:

Αναχώρηση από τo Δημαρχείο το πρωί στις 07:15. Δια μέσω Εγνατίας οδού, διέλευση από Θεσσαλονίκη με στάση καθ’ οδών για καφέ. Προσκύνημα στη μονή Οσίου Εφραίμ & το αγίασμα της Αγίας Κόρης. Άφιξη στην πόλη των Τρικάλων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Βραδινό ελεύθερο στον πεζόδρομο της πόλης ή στην παλιά συνοικία Βαρόσι. Διανυκτέρευση. 

2η Μέρα Σάββατο 18.05.2024:

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για την πόλη της Καρδίτσας, όπου και στάση για καφέ στον πεζόδρομο ή στην πλατεία Παυσίλυπο. Συνεχίζουμε για το γύρο της λίμνης Μέγδοβα ή Πλαστήρα. Γεύμα ατομικά εκεί όπου μπορείτε συν τοις άλλοις να γευματίσετε Πέστροφα. Επίσκεψη προσκύνημα στην επιβλητική μονή Κορώνης που είναι σκαρφαλωμένη στις πλαγιές των Αγράφων. Επιστροφή στην πόλη μας. Το βράδυ (προαιρετικά) διασκέδαση σε ταβέρνα, Διανυκτέρευση.

3η Μέρα Κυριακή 19.05.2024:

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για προσκυνήματα στα επιβλητικά Μετέωρα. Θα επισκεφτούμε τις μονές Αγίου Στεφάνου & Βαρλαάμ. Μετά το πέρας των προσκυνημάτων, αναχωρούμε με βόρεια κατεύθυνση προς την Εγνατία. Στάση για φαγητό ατομικά στην υπέροχη Σιάτιστα. Επιστροφή στην πόλη μας δια μέσου Βεροίας με στάσεις για ξεκούραση και καφέ. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ:130€, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:+30€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Διαμονή στο ξενοδοχείο ACHILION CITY HOTEL 3* στο κέντρο των Τρικάλων. * Πρόγευμα σε μπουφέ. * Περιηγήσεις, ξεναγήσεις που αναφέρονται. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής Ευθύνης.

* ΦΠΑ εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Φόρο διανυκτέρευσης & ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.