ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ
4 ΜΕΡΕΣ 14 – 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022

 Πάσχα στην κοιλάδα του Έβρου(Βουλγαρία)

 Ένα Πάσχα αλλιώτικο από συνηθισμένα!

ΜΠΑΤΣΚΟΒΟ-ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΣ-ΠΑΖΑΡΤΖΙΚ-ΒΕΛΙΓΚΡΑΝΤ-ΜΠΑΤΑΚ

Ανοιξιάτικες διαδρομές στην κοιλάδα του ποταμού Έβρου και στην οροσειρά της Ροδόπης από τη Φιλιππούπολη

 4ήμερη 14 – 17  ΑΠΡΙΛΙΟΥ  2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.04.2023

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο της πόλης μας στις 06:15  και αναχώρηση. Έλεγχος στα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου και είσοδος στη Βουλγαρία. Επίσκεψη στο Θρακικό τάφο του Αλεξάντροβο. Άφιξη στην πόλη της Φιλιππούπολης.  Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας στη συνέχεια, χρόνος για ψώνια, φαγητό ατομικά και ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση του Επιταφίου σε μια από τις εκκλησίες της περιοχής .Επιστροφή στο ξενοδοχείο & διανυκτέρευση.

  2η ΜΕΡΑ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 15.04.2023

Πρόγευμα και αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή κατά μήκος του ποταμού Έβρου. Πρώτη στάση στο κέντρο του Πάζαρτζικ για καφέ. Δεύτερη στάση  στην Ηρωική πόλη του Μπατάκ και στη συνέχεια θα δούμε την όμορφη ομώνυμη λίμνη.  Άφιξη στο τέλος στην πόλη των ιαματικών πηγών Βέλιγκραντ. Ελεύθερος χρόνος στο ιστορικό κέντρο για γεύμα ατομικά. Επιστροφή στη Φιλιππούπολη. Ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της Αναστάσιμης Λειτουργίας στο ναό Ιβάν Ρίλσκι. Επιστροφή & διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΣΧΑ 16.04.2023

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση με το πούλμαν  για το κάστρο του Ασέν και μετέπειτα στο Βυζαντινό μοναστήρι του Μπάτσκοβο όπου και προσκύνημα. Επιστρέφουμε στην πόλη της Στενήμαχου με επίσκεψη στο παλαιοντολογικό μουσείο. Ελεύθερος χρόνος για να βολτάρετε στις παραδοσιακές συνοικίες, που διατρέχει ο ποταμός Τσεπελάρε, φαγητό ατομικά και επιστροφή στην πόλη. Ξεκούραση. Το βράδυ απολαύστε στη συνοικία Καμπάνα το φαγητό ή το ποτό σας ευχάριστα. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ   ΔΕΥΤΕΡΑ 17.04.2023

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για ξενάγηση στην παλιά πόλη όπου θα δούμε στο λόφο της Ευμολπιάδος: σπίτι Κοεμτζόγλου, ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, σπίτι Λαμαρτίνου, θέατρο Μάρκου Αυρηλίου. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην αγορά  της πόλης . Γεύμα ατομικά στην αλυσίδα Happy restaurants. Συγκέντρωση και αναχώρηση για την επιστροφή.  Τέλος φόρμαςΆφιξη στα σύνορα  και είσοδος στην Ελλάδα.   

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

STANDART ROOMS: ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 190€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 226€, ΠΑΙΔΙ ΩΣ 11,9

ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ:150€

LUX  ROOMS               : ΣΕ   ΔΙΚΛΙΝΟ: 195€,   ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ   : 235€,   ΠΑΙΔΙ ΩΣ 11,9

  ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ:153€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με υπερπολυτελή πούλμαν υπερυψωμένα.

*Περιηγήσεις, ξεναγήσεις που αναφέρονται.

*Τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο GRAND HOTEL PLOVDIV 4*

*Τρία προγεύματα σε μπουφέ. *Επίσημο ξεναγό. *Έμπειρο Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την ΑΝΑΞ. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών). * ΦΠΑ Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Εισόδους μουσείων. * Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

O ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΛΗΨΕΙΣ

 

VERGIDIS TOURS Φιλικής Ετερίας 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλέφωνα: 2531024188 www.vergidistours.grinfo@vergidistours.gr