Ουρανούπολη
• 20-22/5 & 19-22/5/2022
• 3 & 4 Ημέρες

ΚΟΛΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2022

 Αυτό το καλοκαίρι στην Ουρανούπολη για διακοπές & χαλάρωση!

…προαιρετικά κρουαζιέρα Αγίου Όρους & Αμμουλιανή

4 μέρες  19 – 22 Μαίου 2022

3 μέρες  20 – 22 Μαίου 2022

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ.ΠΕΜΠΤΗ 19-05-2022(320ΚΜ)

Συγκέντρωση το πρωί  το Δημαρχείο της πόλης μας στις 07:45. Διέλευση από Ξάνθη, Καβάλα. Στάση για καφέ στη Μουσθένη. Ακολούθως θα θαυμάσουμε από το μνημείο των Κερδυλλίων τον κόλπο του Λέοντος και τον αρχαιολογικό χώρο της Αμφίπολης.  Γεύμα ατομικά στην Ολυμπιάδα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθεροι για απόλαυση των ανέσεων και ξεκούραση.  Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20-05-2022(170ΚΜ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και στη συνέχεια θα πάμε προαιρετικά στο νησάκι της Αμμουλιανής. Εδώ θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το μπάνιο σας και το φαγητό σας ατομικά στα ταβερνάκια του νησιού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας μετά το μεσημέρι.  Το απόγευμα έξοδος ως το Νέο Μαρμαρά για καφέ. Επιστροφή το βράδυ δείπνο.  Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21-05-2022(6ΚΜ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για την Ουρανούπολη. Κρουαζιέρα με το καραβάκι προαιρετικά για να δούμε τις σκήτες και τα μοναστήρια της Αθωνικής πολιτείας. Η Κρουαζιέρα για το Άγιο Όρος ξεκινάει από την Ουρανούπολη Χαλκιδικής Η διάρκεια της κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος είναι τρεις ώρες. Η Ουρανούπολη Χαλκιδικής βρίσκεται ακριβώς λίγο πριν τα σύνορα με το Άγιο Όρος, στο οποίο κάποιος μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο από τη θάλασσα με πλοίο. Η κρουαζιέρα μας στο Άγιο Όρος προσεγγίζεται από τη Νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Άθω. Η όλη εμπειρία της κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος είναι μοναδική. Για 40 λεπτά περίπου μέχρι το πρώτο μοναστήρι ο επισκέπτης μπορεί να θαυμάσει το θαύμα της φύσης η οποία είναι ανέγγιχτη από ανθρώπινο χέρι. Μοναδικές παραλίες και άγρια ομορφιά από πράσινο, βουνό, χαράδρες και απότομα βράχια. Το πρώτο μοναστήρι που συναντάμε είναι της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου και στη συνέχεια, Ιερά Μονή Ξενοφώντος, Ιερά Μονή Παντελεήμονος (Ρώσικο), Ιερά Μονή Ξηροποτάμου, τη Δάφνη (λιμάνι), Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, Ιερά Μονή Γρηγορίου, Ιερά Μονή Διονυσίου, Ιερά Μονή Αγίου Παύλου και οι σκήτες, Νέα Σκήτη και Αγίας Άννας.  Κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας στο Άγιο Όρος έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε μοναδικές φωτογραφίες, να ακούσετε ξενάγηση, να αγοράσετε αναμνηστικά από το πλοίο ή να απολαύσετε από το σνακ – μπαρ οποιοδήποτε ρόφημα. Η ώρα επιστροφής είναι 13:45. Στάση για μεσημέρι Ουρανούπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Δείπνο, διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23-05-2022(300ΚΜ)

Πρωινό μπάνιο στην παραλία του ξενοδοχείου μας για όσους το επιθυμούν. Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για επιστροφή. Ενδιάμεση στάση στο όμορφο ορεινό χωριό Στάγειρα του Δήμου Αριστοτέλη, σ’ ένα πάρκο με θέα σ’ όλον τον κόλπο της Ιερισσού, βρίσκεται το “Άλσος Αριστοτέλους”. Το Άλσος, στο οποίο εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ο ανδριάντας του Αριστοτέλη, εξοπλίστηκε με διαδραστικά όργανα. Στα όργανα αυτά βρίσκουν εφαρμογή φυσικά φαινόμενα για τα οποία γίνονται αναφορές στο σύγγραμμα του μεγάλου Δασκάλου “Τα Φυσικά”. Γεύμα και μπάνιο ατομικά στο Σταυρό. Αναχώρηση για επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας.         ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ:199€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:279€, ΠΑΙΔΙ 4 ΩΣ 12:149

ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ: 40€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: * Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο* Τρεις(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχεία 4*superior AKTI OURANOUPOLI. * Τρία(3) προγεύματα & τρία(3) δείπνα σε πλούσιο μπουφέ. * Έμπειρος του γραφείου συνοδός. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης. * ΦΠΑ εντός .

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: * Έξτρα διασκεδάσεις, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων. – * Φόρο διανυκτέρευσης 3€ ανά δωμάτιο τη διανυκτέρευση . *Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ρητά.

ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΔΗΕΕ-ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Στην τριήμερη εκδρομή οι τιμές είναι -60€ & δεν πραγματοποιείτε η Αμμουλιανή!