ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑ
2 ΜΕΡΕΣ 11-12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 

«ΜΥΛΟΣ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ»  ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ

11 – 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 

1η μέρα: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022   

 Αναχώρηση από το Προσκοπισμό στις 07:00 το  πρωί. Δια μέσου Μουσθένης, Θεσσαλονίκης, Κατερίνης, Λάρισας, και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό άφιξη στην όμορφη πόλη της Καρδίτσας. Με το γνωστό  Άλσος του Παυσίλυπου και τον Ανδριάντα του Γεώργιου Καραϊσκάκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος, για μια γνωριμία με την πόλη. Για μεσημεριανό φαγητό ατομικά και για ξεκούραση. Το απόγευμα συγκέντρωση στο λεωφορείο και έφτασε η ώρα να επισκεφτούμε τον μύλο των ξωτικών, στα Τρίκαλα. Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδος. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφτείτε όλες τις δράσεις του μήλου σε έναν τόπο πραγματικά μαγικό. Στην συνέχεια προαιρετική διασκέδαση στα Μανάβικα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Πρωινό στο ξενοδοχείο, συγκέντρωση των αποσκευών και αναχώρηση για την  ΠΥΛΗ, με το περίφημο τοξωτό γεφύρι του Βησσαρίωνα (1514 μ.Χ.). Επιστροφή στα Τρίκαλα και θα δούμε το σημαντικότερο αξιοθέατο, το Φρούριο.  με τον πύργο και το ρολόι του, που οι ρίζες του βυθίζονται στα Ελληνιστικά χρόνια, τον Ληθαίο ποταμό με την μεταλλική γαλλική γέφυρα. Ελεύθερος χρόνος στον πεζόδρομο της πόλης, για καφέ και φαγητό. Όσοι επιθυμούν μπορούν να επιβιβαστούν στο τρενάκι της πόλης και να επισκεφθούν ξανά τον Μύλο των Ξωτικών. Στην συνέχεια  αναχώρηση  για την επιστροφή μας με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 ΤΕΛΟΣ  ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 75€  το άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:-Μεταφορές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα με τουριστικό πούλμαν.

Μία διανυκτέρευση στο KIERION HOTEL στην Καρδίτσα. Πρωινό σε μπουφέ. Έμπειρος συνοδός.  Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης. – Φ.Π.Α Εντός.

 

 

 

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: – Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα! – Εισόδους σε μουσεία και αξιοθέατα. – Τον φόρο διαμονής 1,5€ το δωμάτιο την βραδιά (πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο).