ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ & ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
• 4 ΜΕΡΕΣ
• 2 – 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023

Αγίου Πνεύματος …μια διαφορετική περιήγηση στην Φθιώτιδα & Ευρυτανία!

ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ

Καρπενήσι, Παναγία Προυσιώτισα, ΙΜ Αγάθωνος, Γοργοπόταμος, ΙΜ Δαμάστας, Θερμοπύλες, Καμένα Βούρλα, Λαμία, Βόλος.

4 ΜΕΡΕΣ                            2 – 5 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02.05.2023 (572χλμ):

Συγκέντρωση στo Δημαρχείο της πόλης μας και αναχώρηση στις 06:40. Διέλευση από Ξάνθη, Καβάλα με στάσεις για καφέ καθοδόν. Στάση στη Λάρισα για γεύμα ατομικά.

 Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, που βρίσκετε στο κέντρο των λουτρών της Υπάτης, τακτοποίηση & ξεκούραση. Ελεύθερο βράδυ. Δείπνο ατομικά στις πολλές ταβέρνες της περιοχής & διανυκτέρευση.

2η ημέρα ΣΑΒΒΑΤΟ 03.05.2023(194χλμ):

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας . Αναχώρηση για να επισκεφθούμε τη μονή Αγάθωνος όπου βρίσκεται το σκήνωμα του Βησσαρίωνα. Με ενδιάμεση στάση για καφέ συνεχίζουμε για τον Προυσσό (800 μέτρα υψόμετρο) όπου θα επισκεφθούμε το περίφημο μοναστήρι της Π. Προυσιώτισσας, χτισμένο πάνω σε απόκρημνο βράχο. Εκεί θα συναντήσουμε και πολύτιμα κειμήλια καθώς και προσωπικά αντικείμενα του Καραϊσκάκη. Έπειτα θα επισκεφθούμε τα μοναδικής ομορφιάς χωριά, το Μεγάλο και το Μικρό χωριό τα οποία είναι κτισμένα στους πρόποδες του βουνού Καλιακούδα. Γεύμα ατομικά καθοδόν σε ταβέρνα της περιοχής. Στάση στην πρωτεύουσα της Ευρυτανία το Καρπενήσι για καφέ και αγορές. Επιστροφή στην Υπάτη. Ξεκούραση. Το βράδυ, γλέντι προαιρετικά  σε ταβέρνα της περιοχής. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ 04.05.2023(146χλμ):

Πρωινό και αναχώρηση για τη γέφυρα του Γοργοποτάμου όπου και επίσκεψη στο μνημείο των αγωνιστών. Κατόπιν προσκύνημα στο ιστορικό μοναστήρι της Δαμάστας. Ακολούθως θα επισκεφτούμε τον αρχαιολογικό χώρο των Θερμοπυλών, για μια εικονική περιήγηση της ιστορικής μάχης το 380 πΧ. Φαγητό ατομικά στις ξακουστές ψαροταβέρνες στα Καμένα Βούρλα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το απόγευμα βόλτα στην όμορφη Υπάτη. Δείπνο ατομικά & διανυκτέρευση.

4η ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ 05.06,2023(630χλμ):

Πρωινό και αναχώρηση στις 08:30 για Λαμία. Επίσκεψη στην ακρόπολη με το αρχαιολογικό μουσείο.

Στάση για καφέ στην κεντρική πλατεία. Αναχώρηση για την παραλία του Βόλου με τα τσιπουράδικα,  όπου και στάση για ατομικό γεύμα.  Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για επιστροφή με ανάλογες στάσεις καθ’ οδών. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις  καλύτερες εντυπώσεις. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ                                                                                                            

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 210€, ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ:205€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 270€

ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ: 50€, ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΑΕΔ: -72€

ΔΕΛΤΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΟΓΑ: -60€, VOUCHER ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ: -150€

EARLY BOOKING ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ ΩΣ 15.05.2023:-10€

Η  ΕΚΔΡΟΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά  με  πούλμαν υπερυψωμένο. *Περιηγήσεις που αναφέρονται. Τρείς(3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Πριγκηπικόν 2*superior(8,6 βαθμοί Booking) με πρωινό σε μπουφέ. *Περιηγήσεις  όπως  αναφέρονται. *Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. *Επίσημο Αρχηγό-Συνοδό  του  γραφείου  μας. *ΦΠΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 

*  Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων. Φόρο διανυκτέρευσης  1,5€ το δωμάτιο (μονόκλινο, δίκλινο ή τρίκλινο) για όλες τις διανυκτερεύσεις  πληρωτέο εκεί.

 

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

VERGIDIS TOURS Φιλικής Εταιρίας 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλέφωνα: 2531024188   www.vergidistours.gr    info@vergidistours.gr