ΛΕΥΚΑΔΑ 4 ΜΕΡΕΣ
21-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

 

Αγίου Πνεύματος, εκδρομή στο νησί του Βαλαωρίτη

Λ Ε Υ Κ Α Δ Α

                     Κρουαζιέρα σε Κεφαλονιά, Ιθάκη, Σκορπιό, Μεγανήσι!

21 – 24 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21-06-2024.(700χλμ):

Αναχώρηση στις 05:45 το πρωί από το Δημαρχείο της πόλης μας. Με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση, άφιξη στην πόλη της Άρτας & περιήγηση: θα δούμε τα αγάλματα των Κώστα Κρυστάλλη, Ναπολέων Ζέρβα, Γιάννη Μακρυγιάννη & βασιλιά Πύρου. Επίσης τον Ι.Ν Παναγίας Παρηγορήτισσας & το ξακουστό γεφύρι! Άφιξη στην πόλη της Λευκάδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο ατομικά & διανυκτέρευση.   

2η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 22-06-2024.(40χλμ):

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την ημερήσια προαιρετική κρουαζιέρα από το Νιδρί. Πρώτη στάση για μπάνιο στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ. Επόμενη στάση το μαγευτικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Μεσημεριανό μπάνιο στην παραλία Αφάλες στην  ΙΘΑΚΗ. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ- ΜΕΓΑΝΗΣΙ για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση με ξενάγηση και απογευματινό μπάνιο στον ΣΚΟΡΠΙΟ και ΜΑΔΟΥΡΗ το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο µας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 23-06-2024.(35χλμ):

Λίγο πιο έξω από την πόλη της Λευκάδας, μέσα σε ένα καταπράσινο λόφο θα βρεθούμε για προσκύνημα στην Ι.Μ. Παναγιάς Φανερωμένης που αποτελεί θρησκευτικό κέντρο του νησιού, ως το αρχαιότερο και μεγαλύτερο Μοναστήρι. Η διαδρομή μας συνεχίζεται  για να απολαύσουμε ατομικά το φαγητό μας στην πανέμορφη Βόνιτσα με το κάστρο της(όσοι επιθυμούν θα ανέβουν στο κάστρο από όπου θα δούναι όλο τον Αμβρακικό κόλπο). Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Βραδινό ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ-ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 24-06-2024.(700χλμ):

Πρόγευμα και αναχώρηση στις 08:30 για την Πρέβεζα.  Η   πόλη είναι χτισμένη πάνω σε μια χερσόνησο που δεσπόζει στην είσοδο του Αμβρακικού κόλπου ,εδώ θα έχουμε χρόνο για να επισκεφτούμε την παλιά πόλη, όπου μπορούμε να δούμε: Το άγαλμα του Οδυσσέα Ανδρούτσου, τα ιστορικά κτίρια Δικαστηρίων & Δημαρχίας, τον Ενετικό πύργο και την Μητρόπολη Αγίου Χαραλάμπους, το Σειτάν παζάρ ως και το σπίτι του μοιραίου   ποιητή Καρυωτάκη.  Χρόνος ελεύθερος  για καφέ.  Έξω από τα Γιάννενα θα επισκεφτούμε το Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων Βρέλλη. Από εκεί θα μεταβούμε στο όμορφο Μέτσοβο για γεύμα ατομικά και αγορές παραδοσιακών προϊόντων.  Αναχώρηση για επιστροφή στη συνέχεια δια μέσου της Εγνατίας οδού  και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση, άφιξη στην πόλη μας.          

                                                                                                                                                                        ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο: 260€, σε τρίκλινο:245€, σε μονόκλινο: 370€

Παιδί  έως 12 ετών με γονείς: 205€, ΔΕΛΤΙΑ ΟΠΕΚΑ: 100€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με υπερσύχρονο πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς(3) διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο

 IONION STAR 4* (στο κέντρο της Λευκάδας). * Τρία πρωινά σε μπουφέ. * Περιηγήσεις-ξεναγήσεις που αναφέρονται. * Αρχηγό-Συνοδό. *Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης. *Φ.Π.Α Εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Προαιρετική κρουαζιέρα 28€. * Εισόδους μουσείων. * Φόρο κλιματικής αλλαγής ανά δωμάτιο για τρείς νύχτες 21€, πληρωτέο στη ρεσεψιόν. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά

 

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ  

ΦΙΛ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ 

ΤΗΛ.25310-24188  

ΚΙΝ.6979332261 & 697933226