ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ & κρουαζιέρα Βοσπόρου
3 ΜΕΡΕΣ 24-26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

 «Βυζαντινή»      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 & Κρουαζιέρα Βοσπόρου

24-26 Δεκεμβρίου 2023

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ 24-12-2023

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο της πόλης μας και αναχώρηση στις 05:10. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα  με στάση στα Αφορολόγητα και είσοδος  στην Τουρκία.  Διασχίζοντας τη Θρακική στέπα θα κάνουμε στάση για λίγο στην περιοχή της Ραιδεστού. Άφιξη στη Βασιλεύουσα «Πασών πόλεων Κεφαλή». Συνεχίζουμε κατά μήκος των Βυζαντινών τειχών της πόλης για το Μπαλουκλί. Εδώ θα δούμε το Αγίασμα με τα ψάρια και τους τάφους  Πατριαρχών & Ευεργετών. Αμέσως  μετά θα μεταβούμε στην ξακουστή σκεπαστή Αγορά με τα 4000 καταστήματα, γνωστή ως Καπαλί Τσαρσί. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και φαγητό ατομικά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Το βράδυ απολαύστε την έξοδό σας στην Μπέηογλου ή επισκεφτείτε τον Πύργο του Γαλατά. Δείπνο ατομικά. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 25-12-2023.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με το πούλμαν για περιήγηση στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι όπου και το Οικουμενικό Πατριαρχείο για  εκκλησιασμό. Ακολούθως θα πάμε στις Βλαχέρνες (Ακάθιστος Ύμνος). Μετάβαση στο λιμάνι  απ’ όπου θα πάρουμε (προαιρετικά) το καραβάκι  για να απολαύσετε τη διαδρομή κατά μήκος του Βοσπόρου βλέποντας τις όμορφες βίλες με την ξύλινη εξωτερική επένδυση, τα παλάτια και τις κρεμαστές γέφυρες. Επιστροφή, ελεύθερος χρόνος στην Αιγυπτιακή αγορά και την ενδιαφέρουσα περιοχή του Σίρκετζι. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πρόγραμμα Οριεντάλ τραγούδι και χορό & ποτό. Διαν/ση.

3η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 26-12-2023

Πρόγευμα και στη συνέχεια αναχώρηση για περιήγηση στον αρχαίο Ιππόδρομο το Μπλε τζαμί, το Βασιλικό Υδραγωγείο, την Αγία Σοφία, το Αρχαιολογικό μουσείο με τους αμύθητους αρχαιολογικούς θησαυρούς.(σαρκοφάγος Μ. Αλεξάνδρου, συνθήκη Καντές, θησαυροί της Τροίας κλπ). Ακολούθως  αναχώρηση για επιστροφή με στάση για γεύμα ατομικά στο Μακρυχώρι (Gelik ή  Galeria). Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.    ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ                                                       

                                                                                                                        

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ : 165€   ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 230€, Παιδιά Ως 10 σε τρίκλινο: 110€

*ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. *Διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια στο ξενοδοχείο FOUR SIDES LION TAXIM 4* στην περιοχή Ταξίμ. *Δύο προγεύματα σε μπουφέ.  * Αρχηγό του γραφείου συνοδό-ξεναγό* Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  με την ANAΞ. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 7€ το άτομο.(έως 70 ετών). *  Φ.Π.Α Εντός.

*ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:.

*Εισόδους μουσείων *Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα * Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.

 

 

Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί ο δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

Ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα άλλα! Επικεντρώνεται πέρα από τα σημαντικά μνημεία του Χριστιανισμού στη Βασιλεύουσα και στα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος σημεία. Παίρνουμε αρώματα και χρώματα Ανατολής από την αρχαία αγορά μπαχαρικών. Ανακαλύπτουμε ότι καλύτερο έχει να μας παρουσιάσει ένα από τα καλύτερα μουσεία του κόσμου. Τέλος απολαμβάνουμε αυθεντικές γεύσεις από την

ιδιαίτερη κουζίνα της Τουρκίας! Δεν θα χάσετε! Απολαύστε το!

 

VERGIDIS TOURS  Φιλικής Εταιρείας 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλέφωνα: 2531024188 www.vergidistours.gr & info@vergidistours.gr