ΚΑΤΕΡΙΝΗ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ
Δίον-Μονή Εφραίμ
3 ήμερη εκδρομή 26 – 28 Αυγούστου 2022

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 26 – 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η μέρα Παρασκευή 26.08.22 :

 

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 07:00 από το Δημαρχείο της πόλης μας. Με ενδιάμεση στάση άφιξη στην παραλία Κατερίνης. Χρόνος για μπάνιο και φαγητό ατομικά. Στην συνέχεια άφιξη στο ξενοδοχείο.  Τακτοποίηση στα δωμάτια, χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα Σάββατο 27.08.22:

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το αρχαιολογικό μουσείο του Δίον, το οποίο εγκαινιάστηκε το 1983 και στεγάζει ευρήματα που προέρχονται κυρίως από το Δίον αλλά και από τον Όλυμπο και άλλες περιοχές της Πιερίας, όπως η Πύδνα και η Ρητίνη. Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Λιτόχωρο. Χτισμένο στους πρόποδες του Ολύμπου, με τα αυθεντικά μακεδονίτικη αρχιτεκτονική σπίτια. Χρόνος για περιήγηση και καφέ στην πλατεία. Στην συνέχεια  επίσκεψη στον Πλαταμώνα. «Μια Μύκονος στους πρόποδες του Ολύμπου», χρόνος για φαγητό ατομικά και μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά.  Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Προαιρετική διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Κυριακή 29.08.22

 

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο, συγκέντρωση των αποσκευών και αναχώρηση για το γυναικείο  Μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ.  Βρίσκεται στο χωριό Κονταριώτισσα 10 χλμ. περίπου έξω από την πόλη της Κατερίνης. Επίσκεψη στο κέντρο της πόλης, στο δημοτικό πάρκο θα απολαύσουμε το καφέ μας μέσα στο πράσινο. Έπειτα θα καταλήξουμε για μπάνιο και φαγητό ατομικά στο Μακρύγιαλλο, παραθαλάσσιος οικισμός που φημίζεται για τις μυδοκαλλιέργεις του. Συγκέντρωση το απόγευμα στο λεωφορείο και με τις απαραίτητες στάσεις καθ΄ οδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑ’ ΑΤΟΜΟ   σε δίκλινο,τρίκλινο: 130€                  Σε μονόκλινο: 150€                                 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Μεταφορά με τουριστικό λεωφορείο.-*(2) διαν/σεις σε ξενοδοχείο 3* στην Κατερίνης, με πρωινό. *Περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. * Έμπειρο συνοδό του γραφείου μας.

* Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής *  Φ.Π.Α Εντός.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: *Εισόδους σε αρχαιολογικούς χώρους * Τον φόρο διαμονής στο ξενοδοχείο και ότι αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.