ΙΜΒΡΟΣ ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ
• 20-21 ΜΑΙΟΥ 2022
• 2 ΜΕΡΕΣ

Αντάμωμα με τους Έλληνες της Ίμβρου!

 

…μια εκδρομή, που θα σας μείνει βαθειά χαραγμένη στη μνήμη σας! Επίσκεψη στη γενέθλια γη του Οικουμενικού μας Πατριάρχη & εκκλησιασμός.

 

ΙΜΒΡΟΣ & Τσανάκκαλε, Καλλίπολη

21 – 22 Μαΐου 2022

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21.05.2022 

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο της πόλης μας και αναχώρηση στις 04:10 ακριβώς για Κήπους.  Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα Αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία.  Διέλευση έξω από Κεσάνη & Καλλίπολη. Διέλευση Ελλησπόντου από τη Νέα κρεμαστή γέφυρα, τη μεγαλύτερη της Ευρώπης, 1915 Καλλίπολη. Άφιξη στο Τσανάκκαλε. Ελεύθερος χρόνος στο Νέο εμπορικό και την παλιά πόλη. Γεύμα ατομικά εκεί. Μετά παίρνουμε το καράβι για τη Μάδυτο(Εσέαμπατ). Συνεχίζουμε για την αποβάθρα Καμπά τεπέ  και απόπλους  για την Ίμβρο.  Το όνομα της Ίμβρου την ακολουθεί αναλλοίωτο από την Αρχαιότητα, που στην Καρική διάλεκτο σήμαινε Ερμής! Άφιξη και αποβίβαση στο λιμάνι του Αγίου Κύρικου.  Μετάβαση στην πρωτεύουσα του νησιού Παναγιά. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας. Ξεκούραση. Το απόγευμα εκδρομή στο Γλυκύ και το Κάστρο. Το βράδυ προαιρετικά γλέντι σε ταβέρνα της περιοχής. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 22.05.2022

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας. Επιβίβαση στο πούλμαν, θα εκκλησιαστούμε  στους Αγίους Θεοδώρους, τη γενέτειρα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στο  νησί. Θα επισκεφτούμε τα Ελληνικά χωριά το Ζχοινούδι και τα Αγρίδια. Ελεύθερος  χρόνος στην αγορά της Παναγιάς και γεύμα ατομικά. Στη συνέχεια παίρνουμε το καράβι για επιστροφή στις 15:00. Άφιξη στο Καμπά τεπέ και αναχώρηση για την πανέμορφη  γενέτειρα της Σοφίας Βέμπο  Καλλίπολη όπου και χρόνος ελεύθερος. Κατά τη διαδρομή θα δούμε τους «Αιγός Ποταμοί»  και τη θέση της αρχαίας Σηστού Συγκέντρωση και επιστροφή. Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.                ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 67€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 85

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. *Εισιτήρια Φ/Β Kabatepe-Imvros-Kabatepe.*(1)διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο  KALE PALACE HOTEL 4* (κεντρικό!)- (1) πρόγευμα  σε μπουφέ. *Έμπειρος Αρχηγός  του γραφείου συνοδός. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής  με την Ευρωπαϊκή Πίστη. *ΦΠΑ εντός.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

– Έξτρα διασκεδάσεις, ποτά, τηλεφωνήματα, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.-Τα εισιτήρια Γέφυρας & Τσανάκκαλε- Μάδυτο(Έξτρα τιμή: 3€). – Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ρητά.

         O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

 

VERGIDIS TOURS Φιλικής Εταιρίας 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλέφωνα: 2531024188 www.vergidistours.gr  

info@vergidistours.gr