ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5 ΜΕΡΕΣ
15-19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Εκδρομή στη  ΖΑΚΥΝΘΟ  «το φιόρο του Λεβάντε»

     5μέρες/3νύχτες                15 – 19 Ιουνίου 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η μέρα Σάββατο  15.06.24 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-ΚΥΛΛΗΝΗ (765χλμ):

Αναχώρηση το απόγευμα στις 20:45 από το Δημαρχείο της πόλης μας. Καθοδόν προς την Κυλλήνη θα κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, ξεκούραση κτλ. Η διαδρομή μας θα είναι από Γιάννενα διαμέσου της Ιόνιας οδού, Ρίου, Αντιρρίου, Πατρών. Διανυκτέρευση καθοδόν.

2Η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 16.06.2024.

Άφιξη στο λιμάνι της Κυλλήνης. Επιβίβαση στο καράβι  και απόπλους για Ζάκυνθο στις 09:15. Άφιξη στις 10:30. Επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου, πολιούχο του νησιού, όπου φυλάσσεται το σκήνωμα του Αγίου, όπως και τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης. Στη συνέχεια ελεύθεροι στους υπέροχους δρόμους και πλατείες της πόλης για μεσημβρινό κολατσιό. Αναχώρηση για τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας. Ξεκούραση. Δείπνο σε μπουφέ, διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 17.06.2024(110Km).

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και ξεκινάμε για την ξενάγηση του νησιού. Μετάβαση στο λόφο Στράνη  με την πανοραμική θέα, εκεί  όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον Εθνικό μας Ύμνο.  Επίσκεψη στην εκκλησία της Αγίας Μαύρας στο κεφαλοχώρι Μαχαιράδο. Ονομαστές είναι οι καμπάνες οι οποίες παράγουν μια όμορφη και χάρμα ακουστικότητας, ηχητικότητα τεσσάρων ήχων. Συνεχίζουμε στα γραφικά χωριά Κοιλιωμένο, Άγιος Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, στο Ναυάγιο(θέα από ψηλά), προσκύνημα στο μοναστήρι της Αναφωνήτριας, όπου μόνασε ο Άγιος Διονύσιος. Στάση για φαγητό στο Κάμπη, με την πανοραμική θέα στο πέλαγος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος για ξεκούραση και το βράδυ δείπνο. Προαιρετική έξοδος στην πόλη. Διανυκτέρευση.

4Η ΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 18.06.2024(130Km).

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τον κοσμοπολίτικο Λαγανά. Η παραλία του μήκους 9 χλμ. είναι ο αγαπημένος τόπος της χελώνας Caretta-Caretta όπου κάνουν τις φωλιές τους, για να γεννήσουν τα αυγά τους. Χρόνος ελεύθερος για όσους επιθυμούν να κάνουν προαιρετικά βαρκάδα για να δουν από κοντά τις χελώνες. Γεύμα και μπάνιο ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο & διανυκτέρευση.

5Η ΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 19.06.2024(765Km).

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας, επιβίβαση στο πούλμαν με τις αποσκευές μας και αναχώρηση στις 08:30 για να πάρουμε από το λιμάνι το καράβι στις 10:30 για Κυλλήνη. Συνεχίζουμε την επιστροφή μας με διάπλου του Κορινθιακού κόλπου. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής, από την Ιωνία οδό. Διέλευση από Αμφιλοχία, όπου και στάση για καφέ. Διασχίζοντας την Ήπειρο από Νότο προς Βορά και θα συναντήσουμε την Εγνατία στο ύψος των Ιωαννίνων. Στάση για  ατομικό φαγητό στο πανέμορφο Μέτσοβο. Άφιξη στην πόλη μας, με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση, το βράδυ.    

                                                                                                                                                                                ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

                                                                                                             

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο  Σε δίκλινο/τρίκλινο: 300€ Σε μονόκλινο:  420€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με υπερυψωμένο πολυτελείας τουριστικό πούλμαν. * Περιηγήσεις – ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα. *Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 4* MATILDA με ημιδιατροφή ΗΒ. *Συνοδό του γραφείου μας. * Διέλευση γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου. *Ακτοπλοϊκά εισιτήρια ατόμων και πούλμαν Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη. * Ασφάλεια & ΦΠΑ.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Φόρο διανυκτέρευσης για κάθε δωμάτιο συνολικά  πληρωτέο στη ρεσεψιόν(21€). Ποτά, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται  στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων, ή ατομικό.

 

         O συνοδός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ  

ΦΙΛ. ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ 

ΤΗΛ.25310-24188  

ΚΙΝ.6979332261 & 697933226