ΓΚΙΟΝΕΝ Thermal resort
• 20-23/05/2022
• 4 μέρες

 

GONEN

 

THERMAL HOTEL RESORT 4*plus

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

1η ημέ­ρα  Παρασκευή 20/05/2022: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Συγκέντρωση και αναχώρηση στις 06:30 για σύνορα Κήπων. Διέλευση συνόρων με στάση στα αφορολόγητα. Δια μέσου Κεσάνης, άφιξη στην Καλλίπολη, όπου με το καράβι θα βγούμε στη Λάμψακο. Μικρή στάση καθ οδόν για καφέ. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια. Το μεσημέρι τσάι και καφέ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, με πίτες και κουλούρια. Ελεύθερος χρόνος για να χαλαρώστε απολαμβάνοντας τις εγκαταστάσεις του συγκροτήματος SPA ή να πάτε ένα περίπατο ως το κέντρο της πόλης που είναι κοντά. Δείπνο, με ζωντανή μουσική, διαν/ρευση.

 

2η ημέ­ρα  Σάββατο 21/05/2022: ΓΚΙΟΝΕΝ.

Μετά το πρωινό μας,  σήμερα θα απολαύσουμε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας τις  ωφελιμότητες  των ιαματικών νερών στις πισίνες  για σωματική ευεξία. Πλούσιες παροχές σε φαγητό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Βόλτα με πεζοπορία στο κέντρο της πόλης για να δούμε την τοπική αγορά και τους ρυθμούς της πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , μεσημεριανό με τσάι και καφέ. Το απόγευμα, επίσκεψη στην εξωτερική πισίνα. Το βράδυ δείπνο με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση. 

 

3η ημέρα Κυριακή 22/5/2022: ΓΚΙΟΝΕΝ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας και τις παροχές του ξενοδοχείου μας. Όσο επιθυμούν μπορούν να επισκεφτούν την αγορά της πόλης. Το μεσημέρι τσαί και κουλούρια. Το απόγευμα προτείνουμε ένα τουρκικό χαμάμ και μασάζ με αφρό, το λεγόμενο «κεσσέ» . Δείπνο, με ζωντανή μουσική. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα Δευτέρα 23/05/2022:  ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας, επιβίβαση αποσκευών και αναχώρηση στις 11:00 για την Ελλάδα ακολουθώντας την ίδια διαδρομή. Διάπλους Ελλησπόντου Λάμψακος-Καλλίπολη. Αναχώρηση στη συνέχεια για αγορές στο Εμπορικό κέντρο Κεσάνης (ΚΙΡΑ), φαγητό ατομικά. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ, με τις καλύτερες εντυπώσεις για το ταξίδι μας.             

                                                 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ: 180€ (πλήρη διατροφή)

 

*ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορές με σύγχρονο υπερυψωμένο  λεωφορείο.

* Εισιτήρια καραβιού Καλλίπολη-Λάμψακος-Καλλίπολη.

* Διαμονή 3 νύχτες στο ξενοδοχείο 4****GONEN THERMAL RESORT .

* Ημιδιατροφή (3) προγεύματα + (3)δείπνα, με ζωντανή μουσική. 

* Coffee brake καθημερινά το μεσημέρι. 

* Εκδρομές & περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.

*Έμπειρος  συνοδός  καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

* Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

* ΦΠΑ.

 

* ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:  *Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα