ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΟΓΑ
11-14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

        

11-14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2023

4  ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

1η μέρα: Αναχώρηση στις 06.30 το πρωί από το Δημαρχείο της πόλης μας. Με ενδιάμεση στάση για καφέ και μέσω Βέροιας, Γρεβενών άφιξη  στο κοσμοπολίτικο Μέτσοβο. Μπορείτε να επισκεφθείτε την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, την Πινακοθήκη Ε.Αβέρωβ και το μουσείο Τοσίτσα, ελεύθερος χρόνος. Γεύμα ατομικά. Στη συνέχεια αναχώρηση άφιξη  στην πόλη των θρύλων και των παραδόσεων στα Γιάννενα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Ελεύθερος χρόνος  για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με το πούλμαν για Πρέβεζα και Πάργα. Γνωστά  τουριστικά  θέρετρα της δυτικής Ελλάδας και του Ιονίου. Γεύμα ατομικά. Το βράδυ επιστροφή στα Γιάννενα. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για τα Ζαγοροχώρια, είναι 46 μικροί οικισμοί κτισμένοι και κρυμμένοι στην αγκαλιά των Ηπειρωτικών βουνών. Η λέξη ζαγόρι κατά την σλαβική διάλεκτο προέρχεται από το ζα που σημαίνει πίσω και γόρι που σημαίνει βουνό.  Μέσω Καρυές, Τσεπέλοβο ,Ασπράγγελοι φτάνουμε στους Κήπους. Θα συναντήσουμε το γεφύρι του Νάτσου που κατασκευάσθηκε το 1750. Στην συνέχεια αναχωρούμε για Μονοδένδρι. Επίσκεψη στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Γεύμα ατομικά. Συγκέντρωση στο λεωφορείο και επιστροφή στα Γιάννενα. Επίσκεψη στο κάστρο του Αλή Πασά και στη συνέχεια στον τόπο μαρτυρίου του στο νησάκι της Παμβώτιδας λίμνης. Ή την λίμνη της κυρά Φροσύνης με το καραβάκι, επίσκεψη στο μοναστήρι του Αγίου Παντελεήμονα εκεί όπου δολοφονήθηκε ο Άλη Πασάς.  Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Μετά το πρωινό μας, συγκέντρωση των αποσκευών στο λεωφορείο και  επίσκεψη στο μουσείο του Βρέλλη με τα κέρινα ομοιώματα. Συγκέντρωση στο λεωφορείο και μέσο Βέροιας παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής. Γεύμα καθ’οδόν. Άφιξη  το βράδυ στην πόλη μας.

 

ΤΙΜΗ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 200€, TIMH ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 240€

Με δελτία ΟΓΑ για γραφεία: 50€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν υπερυψωμένο.* Τρεις διανυκτερεύσεις σε δίκλινα/τρίκλινα δωμάτια με πρόγευμα σε ξενοδοχείο 3. *Αρχηγό του γραφείου συνοδό.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Έξτρα φαγητά & ποτά.* Εισόδους μουσείων. * Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.