ΒΑΡΝΑ-ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ
3 ΜΕΡΕΣ 22-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Νέο & πιο πλούσιο πρόγραμμα στα παράλια της Μαύρης Θάλασσας στην Ανατολική Ρωμυλία. Εκεί όπου ο Ελληνισμός αντιστέκεται ακόμα και δηλώνει παρόν! Ελάτε να τη γνωρίσετε!

Πύργος –Βάρνα –Μεσημβρία –Αγχίαλος -Σωζόπολη
ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΚΤΗ SUNNY BEACH
3 μέρες 22 – 24 IOYNIOY 2024
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1η ΜΕΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ-SUNNY BEACH(374KM): Αναχώρηση από το Δημαρχείο στις 05:40 το πρωί. Διέλευση από Ελληνοβουλγαρικά σύνορα Ορμένιου. Είσοδος στη Βουλγαρία. Δια μέσου Σβίλεγκραντ, Τοπόλοφγκραντ θα διασχίσουμε μια όμορφη φυσική διαδρομή τις ήπιες πλαγιές της Στράντζας και θα φτάσουμε στη Μαύρη Θάλασσα στον Πύργο (Burgas). Χρόνος ελεύθερος για επίσκεψη στην Αρμένικη εκκλησία του Αγίου Χάτς, τη Μητρόπολη Κυρίλλου & Μεθοδίου, το αρχαιολογικό μουσείο και την πανέμορφη παραλία της. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για την Ηλιόλουστη ακτή. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Απολαύστε τις ανέσεις του ξενοδοχείου μας. Το βράδυ Δείπνο στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες με το τρενάκι ως το κέντρο & τον πεζόδρομο ή την πόλη της Μεσημβρίας. Η αφετηρίες είναι δίπλα στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
2η ΜΕΡΑ SUNNY BEACH- ΑΛΑΤΖΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ- ΒΑΡΝΑ- ΜΕΣΗΜΒΡΙΑ(280KM):
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη στο πανέμορφο μοναστήρι Αλατζά.. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε με περιπάτους την πανέμορφη παραλιακή ζώνη της Βάρνας. Γεύμα ατομικά. Συγκέντρωση και επιστροφή στην Ηλιόλουστη ακτή στο ξενοδοχείο μας με στάση στη Μητρόπολη Κοιμήσεως της Θεοτόκου . Ξεκούραση. Μετά το δείπνο θα επισκεφτούμε την πόλη της Μεσημβρίας(σημερινό Nesebar). Εδώ επίσης θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε εκ νέου, αρχίζοντας από τον καθεδρικό ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου και καταλήγοντας στον Άγιο Ιωάννη τον Αλειτούργητο. Πόλη στολίδι της Θρακικής παραλίας, με τη μεγαλύτερη τουριστική κίνηση στα δυτικά παράλια της Μαύρης Θάλασσας. Τα ξύλινα παραδοσιακά σπίτια θα σας ενθουσιάσουν. Επιστροφή. Διανυκτέρευση.
3η ΜΕΡΑ SUNNY BEACH-ΣΩΖΟΠΟΛΗ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ(586ΚΜ):
Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την πόλη της αρχαίας Απολλωνίας τη σημερινή Σωζόπολη. Πόλη & νησί μαζί που ίδρυσαν οι Μεγαρείς και αφιέρωσαν στο θεό Απόλλωνα. Εδώ θα έχουμε το χρόνο να περιηγηθούμε στα στενά δρομάκια της με τα υπέροχης αρχιτεκτονικής παραδοσιακά σπιτάκια. Επιστροφή στον Πύργο και στάση για αγορές και φαγητό ατομικά σε εμπορικό κέντρο. Συνεχίζουμε το δρόμο της επιστροφής μας από τη νέα εθνική οδό και μέσω Συμεόνφγκραντ άφιξη στα σύνορα Σβίλεγκραντ. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ΄ΑΤΟΜΟ: Σε δίκλινο/τρίκλινο: 175€, σε μονόκλινο: 235€, παιδί ως 11,99:100€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο KAROLINA COPLEX 4* στην Ηλιόλουστη ακτή(SPA CENTER-πισίνα). * Δύο προγεύματα & δύο δείπνα σε μπουφέ. * * Αρχηγό του γραφείου συνοδό. * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών) & ΦΠΑ εντός
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

VERGIDIS TOURS Φιλικής Εταιρίας 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Τηλέφωνα: 2531024188 www.vergidistours.gr info@vergidistours.gr