ΑΠΟΚΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
3 μέρες 25 – 27 Φεβρουαρίου 2023

Στη Βασιλεύουσα των Αποκριών

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

κρουαζιέρα Βοσπόρου, Χαλκηδόνα & Γύρος Κερατίου 

25-27 Φεβρουαρίου 2023

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η ΜΕΡΑ  ΣΑΒΒΑΤΟ 25-02-2023.(305χλμ)

Συγκέντρωση στo Δημαρχείο της πόλης μας και αναχώρηση στις 06:00. Έλεγχος στα Ελληνοτουρκικά σύνορα με στάση στα Αφορολόγητα και είσοδος στην Τουρκία. Μέσω Κεσάνης, Μαλγάρων, Ραιδεστού και με μικρή στάση καθοδόν, άφιξη στη Βασιλεύουσα «Πασών πόλεων Κεφαλή». Περιήγηση στο Μπαλουκλί όπου το Aγίασμα Ζωοδόχου πηγής  και οι τάφοι Πατριαρχών & Ευεργετών. Στη συνέχεια περιήγηση στα Βυζαντινά τείχη για να καταλήξουμε στον Κεράτιο κόλπο. Η προαιρετική κρουαζιέρα του Βοσπόρου αρχίζει… από το Χρυσού Κέρας περνάει κάτω από τις κρεμαστές γέφυρες… και συνεχίζει… ως τα Καβάκια ψηλά!. ..κοντά στη Μαύρη Θάλασσα! Ξενάγηση εν πλω. Αποβίβαση στη Χαλκηδόνα(kadikoy). Εδώ θα δείτε μια άλλη Πόλη που θα σας καταπλήξει! Απολαύστε την. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στο Nisandasi. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Το βράδυ μπορείτε να περιηγηθείτε στην πλατεία Ταξίμ και να ανακαλύψετε πολλά και διάφορα από την Αγία Τριάδα ως τον επιβλητικό πύργο του Γαλατά.  Δείπνο  ατομικά & διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ  ΚΥΡΙΑΚΗ 26-02-2023.(50χλμ)

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με το πούλμαν για περιήγηση στο Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι όπου και το Οικουμενικό Πατριαρχείο για  εκκλησιασμό. Προσκύνημα ση μονή Βλαχερνών(Ακάθιστος Ύμνος). Ξενάγηση στη συνέχεια στον αρχαίο Ιππόδρομο το Μπλε τζαμί, το Βασιλικό Υδραγωγείο &  την Αγία του Θεού Σοφία. Γεύμα ατομικά, στην παλιά Βυζαντινή Πόλη. Επιστροφή, ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετική διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο με πρόγραμμα Οριεντάλ τραγούδι και χορό & ποτό. Τιμή Έξτρα 30 Ευρώ. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19-02-2018.(305χλμ)

Πρόγευμα και στη συνέχεια επιβίβαση αποσκευών και αναχώρηση για την τοποθεσία Pier Loti από όπου θα έχετε μια υπέροχη θέα του Κερατίου κόλπου ως τη συμβολή του Βοσπόρου. Γύρος κερατίου κόλπου με το λεωφορείο. Θα καταλήξουμε στην παραλία του Γαλατά για γεύμα ατομικά με νηστήσιμα στα υπέροχα ταβερνάκια της. Επιβίβαση μετά το φαγητό στα πούλμαν και αναχώρηση για Ελλάδα. Στάση καθοδόν για καφέ. Άφιξη στα σύνορα. Έλεγχος και είσοδος στην Ελλάδα.      ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ                                                

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 155€,ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 185€, ΠΑΙΔΙ ΩΣ 12 ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 100€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο TAXIM EXPRESS  4*(7,8 Booking ). * Δύο(2) προγεύματα σε μπουφέ. *  Έμπειρο του γραφείου συνοδό. * Επίσημο ξεναγό. * Φ.Π.Α Εντός. Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής  με την ΑΝΑΞ. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 70 ετών)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα. *Εισόδους μουσείων & προαιρετικές διασκεδάσεις.

*Ότι δεν αναφέρεται ρητά.

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

VERGIDIS TOURS Φιλικής Εταιρίας 63 ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Τηλ: 2531024188-6979332261+65  

www.vergidistours.gr & info@vergidistours.gr