ΑΘΗΝΑ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ
4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
9-12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

 

 

ΑΘΗΝΑ και Μουσείο Ακρόπολης

 Πειραιάς, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

4 ήμερη 9 – 12 Δεκεμβρίου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η  ημέρα Παρασκεύη: 09/12/22

Συγκέντρωση στις 05:30 στην Τσανάκλειο Σχολή (απέναντι από την Λέσχη Κομοτηναίων) και αναχώρηση στις 06:00.  Με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, φθάνουμε το απόγευμα στην Αθήνα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Χρόνος για μια πρώτη βόλτα  στην στολισμένη Πρωτεύουσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα Σάββατο: 10/12/22

 Πρωινό και  επιβίβαση στο λεωφορείο για να ξεκινήσουμε  μια όμορφη  βόλτα όπου θα έχουμε την δυνατότητα να δούμε την Πλατεία Κλαυθμώνος την παλιά Βουλή  όπου δεσπόζει το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, την πλατεία Συντάγματος με την Βουλή των Ελλήνων, το προεδρικό μέγαρο , το Παναθηναϊκό στάδιο , στήλες του Ολυμπίου Διός, την Ακρόπολη και να καταλήξουμε στο μουσείο της Ακρόπολης, χρόνος για ξενάγηση και περιήγηση στο Μουσείο, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ.  Έπειτα επίσκεψη στο The Mall Athens στο Μαρούσι, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο στην Ελλάδα. Φοράει τα γιορτινά του και μεταμορφώνεται σε ένα παραμυθένιο, Christmas Fantasy σκηνικό. Χρόνος ελεύθερος για αγορές και μεσημεριανό φαγητό ατομικά. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Προαιρετική  διασκέδαση με ζωντανή μουσική στην περιοχή της Πλάκας. Διανυκτέρευση.

3η   ημέρα Κυριακή: 11/12/22

Πρωινό και μετάβαση στο Μετρό. Είναι το μοναδικό στην Ελλάδα, με 64 συνολικά σταθμούς. Επιβίβαση στο υπόγειο συρμό και άφιξη στην Πλατεία Συντάγματος, στον Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, χρόνος για φωτογραφίες και παρακολούθηση της Αλλαγής Φρουράς. Αμέσως μετά δια μέσω της Ερμού, ενός από τους πιο εμπορικούς δρόμους των Αθηνών, άφιξη στο Μοναστηράκι,  ελεύθερος χρόνος για καφέ, φαγητό και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε το σύγχρονο Κέντρο Πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος με το εντυπωσιακό κεκλιμένο πάρκο και τη χαρακτηριστική στέγη. Πρόκειται για ένα πολιτιστικό συγκρότημα, το οποίο στεγάζει την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, την Εθνική Λυρική Σκηνή και το πάρκο, έναν από τους μεγαλύτερους χώρους πρασίνου της πόλης. Συνεχίζουμε για τον Πειραιά και την περιοχή Μικρολίμανο, όπου αποτελεί τουριστική τοποθεσία και περιλαμβάνεται στην ευρύτερη συνοικία της Καστέλλας. Χρόνος ελεύθερος για ουζάκι ατομικά στις ταβέρνες τις περιοχές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα Δευτέρα: 12/12/22

Πρωινό και επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο μας για να ξεκινήσουμε τον δρόμο της επιστροφής. Στάση στην τοποθεσία των Θερμοπυλών με επίσκεψη στο θεματικό πάρκο και το μνημείο του Λεωνίδα. Με τις απαραίτητες στάσεις για καφέ και φαγητό  καθοδόν άφιξη αργά το βράδυ στην πόλη μας, με τις καλύτερες εντυπώσεις,.   

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο, τρίκλινο δωμάτιο : 250€  Σε μονόκλινο: 310€

 

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

*Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας. * Τρείς διανυκτερεύσεις σε  ξενοδοχείο με πρωινό  στο κέντρο των Αθηνών. *Ξεναγήσεις, περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. * Συνοδό του γραφείου μας. *Τοπικό ξεναγό. *Ταξιδιωτική Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης  *Το Φ.Π.Α. της εκδρομής.

 Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

*Ποτά, Φόρο διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο (3€) πληρωτέο στη ρεσεψιόν, εισόδους σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’ ιδίων.