Αγίου Πνεύματος στην Καστοριά
• 11-13/06/2022
• 3 ημέρες

Αγίου Πνεύματος στην πόλη της  ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 Μονή Μαυριώτισσας, σπήλαιο Δράκου, Τάφος Μελά, Νυμφαίο,

λίμνη Βεγορίτιδα, Έδεσσα, Άγιος Νικόλαος Νάουσας 

 3 μέρες      11 – 13 Ιουνίου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η    ημέρα Σάββατο 11.06.22.(545Km):

Αναχώρηση από τη Δημαρχεία στις 07:45 το πρωί  για Καστοριά. Στάση για καφέ καθ οδόν. Άφιξη στην πόλη της Καστοριάς το μεσημέρι. Γεύμα ατομικά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση. Συμμετοχή στο συνέδριο που θα καθοριστεί από τον τοπικό σύλλογο. Όσοι επιθυμούν θα έχουν χρόνο ελεύθερο για περίπατο μέσα στη βυζαντινή ατμόσφαιρα της πόλης που συμπληρώνουν οι 70 περίπου εκκλησίες της. Κάτω Αγορά,  Απόζαρι, Ελεούσα & Ντολτσό είναι ενδιαφέρουσες περιοχές.  Διανυκτέρευση.

 

2η ημέρα Κυριακή 12.06.22.( 0Km):

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για εκκλησιασμό σε εκκλησία της περιοχής. Συνέχιση του συνεδρίου. Μετά το πέρας του μεσημβρινό γεύμα ατομικά. Ξεκούραση. Το απόγευμα περίπατος για την περιοχή Δεξαμενής, της Ομονοίας και της χερσονήσου του Σταυρού. Επίσκεψη στον τάφο του Παύλου Μελά. Βραδινό ελεύθερο.  Διανυκτέρευση.

 

3η  ημέρα Δευτέρα 13.06.22.(615Km):

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια 08:30 βόλτα για να περιηγηθούμε στην Παναγία τη Μαυριώτισσα και το υπέροχο σπήλαιο του Δράκου. Μετά  αρχίζει το ταξίδι της επιστροφής μέσω Βέροιας όπου και στάση στην «Ελιά» για καφέ. Επίσκεψη στο Ιερό Βήμα του Αποστόλου Παύλου. Στη συνέχεια θα πάμε στο εμπορικό κέντρο COSMOS στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Προαιρετικά γεύμα ατομικά στα πολλά εστιατόρια του που θα ικανοποιήσουν κάθε γευστική επιθυμία. Αναχώρηση και στάση καθοδόν για καφέ. Άφιξη το βράδυ στην πόλη μας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

                                                                                                    ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ

Σε δίκλινο/τρίκλινο: 130 €, σε μονόκλινο: 180 €

 

Στην εκδρομή σας προσφέρουμε:

*Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν του γραφείου μας. * Δύο(2) διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο ANESSIS HOTEL 2* superior (8, 5 βαθμοί Booking)  στην Καστοριά. *Πρωινό σε μπουφέ. Ξεναγήσεις – περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. * Έμπειρο Συνοδό του γραφείου μας. *Ταξιδιωτική ασφάλεια και το Φ.Π.Α. της εκδρομής.

 

Στην εκδρομή δεν σας προσφέρουμε:

*Ποτά, είσοδοι μουσείων & αρχαιολογικών χώρων. Φόρος διαμονής το δωμάτιο τη νύχτα 0,50€ το δωμάτιο τη νύχτα πληρωτέο στη ρεσεψιόν. * Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή εξ’