Αγίου Πνεύματος στην Κέρκυρα
• 11-13/06/2022
• 3 ημέρες

Εκδρομή στο νησί των Φαιάκων

ΚΕΡΚΥΡΑ

3 μέρες      11 – 13 Ιουνίου 2022

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Μέρα Σάββατο 11.06.2022

Αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 02:40 από τη Δημαρχεία, διέλευση από Ξάνθη, Καβάλα. Στάσεις για  καφέ και ξεκούραση καθοδόν στην Εγνατία οδό και έξω από τα Ιωάννινα, άφιξη στην Ηγουμενίτσα. Επιβίβαση  στο πλοίο και απόπλους στις 13:30 για την Κέρκυρα. Αποβίβαση το μεσημέρι και αναχώρηση για το ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, ξεκούραση. Βραδινή έξοδος στην πόλη της Κέρκυρας με τα υπέροχα στενά δρομάκια της(τα περίφημα καντούνια) ως και την πλατεία Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η Μέρα Κυριακή 12.06.2022

Πρόγευμα και αναχώρηση για περιήγηση που αρχίζει από το υπέροχο Κανόνι με τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι. Συνεχίζουμε υην ξενάγηση μας στην πόλη, με προσκύνημα στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα. Επίσκεψη στο μουσείο Ασιατικής Τέχνης και το παλιό κάστρο. Γεύμα ατομικά. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας στα Γουβιά όπου οι Βενετοί άραζαν ή επισκεύαζαν τα πλοία τους. Ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την Παλαιοκαστρίτσα, όπου σύμφωνα με την Οδύσσεια βρισκόταν η Σχερία, η χώρα των Φαιάκων και όπου ξεχωρίζει η Μονή της Παλαιοκαστρίτσας με τη θαυμάσια θέα. Ελεύθερος χρόνος για απογευματινό καφέ. Το βράδυ προαιρετική έξοδος για διασκέδαση σε παραδοσιακή Κερκυραϊκή ταβέρνα. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα Δευτέρα Αγίου Πνεύματος 13.06.2022 

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας, επίσκεψη στο εργοστάσιο παραγωγής Κουμ-Κουάτ. Ελεύθερος χρόνος στην περιοχή του λιμανιού και την πόλη ως τις 12:00. Επιβίβαση στο Φ/Β και απόπλους στις 12:15 για Ηγουμενίτσα. Από κει συνεχίζουμε για Γιάννενα & Μέτσοβο όπου και στάση για φαγητό το μεσημέρι. Στη συνέχεια αναχώρηση για επιστροφή με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό & καφέ ατομικά όπου και ενδιαφέρον. Άφιξη στην πόλη μας αργά το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 160€

ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 36€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

*Μεταφορά με πούλμαν Υπερυψωμένα. *Εισιτήρια Φ/Β Ηγουμενίτσα- Κέρκυρα- Ηγουμενίτσα για πούλμαν και επιβάτες. *Δύο (2)διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POPI STAR 2* στα Γουβιά με πρόγευμα (ΒΒ). *Περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως το πρόγραμμα. * Μία μέρα Επίσημο ξεναγό. *ΦΠΑ εντός.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

* Εισόδους σε μουσεία κλπ. *Ότι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα.

 

ΑΝΑΧ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δημαρχία)02:40, ΞΑΝΘΗ(Αγροτική Τρ.)03:15, ΚΑΒΑΛΑ (Σημαίες) 04:10