Kατάλογοι Εκδρομών | Συνεργάτες | Αναζήτηση εκδρομών

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα Χάρτης Ιστοχώρου
Σε μας το ταξίδι γίνεται εμπειρία ζωής....!
Αρχική » Ταξίδια » Ευρώπη » 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΧΡΙΔΑ 27-29/10
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΧΡΙΔΑ 27-29/10 - 3 Ημέρες
28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΟΧΡΙΔΑ 27-29/10
Τιμή: 135 € 135 €
Μεταφορά: Οδικώς
Διατροφή: Ημιδιατροφή
Αναχωρήσεις: 27-29/10
Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδας Αποστολή σελίδας

Περιγραφή

Ένας νέος προορισμός που προσφέρει πολλά και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Μην τη χάσετε! Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή! Θέσεις περιορισμένες!

 

Εκδρομή στη λίμνη Οχρίδας & το Μοναστήρι

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ                                                              27 – 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η  μέρα  Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017. Κομοτηνή – Σύνορα Νίκης – Οχρίδα.

Αναχώρηση στις 06:15 από τη Δημαρχεία. Δια μέσου Εγνατίας , Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη για Πτολεμαΐδα και σύνορα Νίκης. Πρώτη στάση και για φαγητό ατομικά ο καθ’ ένας στο ιστορικό κέντρο της πόλης Μοναστήρι(Μπίτολα η σημερινή ονομασία της). Ακολούθως αναχώρηση και άφιξη στον προορισμό μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και δείπνο. Το βράδυ αναχώρηση για την πόλη της Στρούγκας για μία πρώτη γνωριμία. Βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης και τις όχθες του Δρίνου ποταμού. Επιστροφή. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα Σάββατο  28 Οκτωβρίου 2017.  Λίμνη Οχρίδα – Όσιος Ναούμ

Πρωινό  στο ξενοδοχείο μας και ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλίμνια διαδρομή θα επισκεφθούμε το μουσείο του νερού(παλαιολιθικός οικισμός) και το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, κτίσμα του 10ου μ.Χ. αιώνα με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του και την μοναδική, πανοραμική θέα του στη λίμνη. Ελεύθερος χρόνος για αγορές σε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα που κατασκευάζονται από λέπια ψαριών. Ακολούθως θα πάμε για περιήγηση της γραφικής πόλης της Οχρίδας. Θα δούμε το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, το άγαλμα Οσίου Ναούμ, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα, λειτουργεί ως μουσείο, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, τα παλιά αρχοντικά και τα κάστρα της πόλης.  Φτάνοντας στη πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθείτε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα. Το απόγευμα βόλτα στην προκυμαία της πανέμορφης λίμνης και στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης της Οχρίδας ξανά. Το βράδυ δείπνο με ζωντανή μουσική για διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Οχρίδα – Επιστροφή στην πόλη μας

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το ιστορικό κέντρο της παλιά πόλης της Οχρίδας. Προαιρετικά κρουαζιέρα με καραβάκι στα αξιοθέατα της λίμνης. Συγκέντρωση για γεύμα στο ξενοδοχείο μας. Μετά το γεύμα αναχώρηση για την επιστροφή. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. Στάσεις καθ’ οδών και ανάλογες στάσεις. Άφιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.                                                               ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ANAXΩΡΗΣΕΙΣ:  ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δημαρχία 6:15), ΞΑΝΘΗ (Αγροτική 7:00) ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 7:30,

ΚΑΒΑΛΑ (Σημαίες 8:15)

 

ΤΙΜΗ  Σε δίκλινο/τρίκλινο:135€, Μονόκλινο: 175€, Παιδικό: 95€
Περιλαμβάνονται:


Μεταφορές με καινούργιο τουριστικό πούλμαν. Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4****αστέρων.  με δύο πρωινά, & δύο δείπνα ,το ένα με ζωντανή μουσική. Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας & ντόπιος ξεναγός. ΦΠΑ* Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης  με την Generally Life.

Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο .(έως 75 ετών ) .

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.« Πίσω   Επάνω

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας ταξιδιωτικά πακέτα
Vergidis Tours, Φιλικής Εταιρείας 63, Κομοτηνή | Τηλ.: 25310-24188 Fax: 25310-84188 E-mail: info@vergidistours.gr Κιν.: 6979332261 & 6979332265