Kατάλογοι Εκδρομών | Συνεργάτες | Αναζήτηση εκδρομών

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα Χάρτης Ιστοχώρου
Σε μας το ταξίδι γίνεται εμπειρία ζωής....!
Αρχική » Ταξίδια » Ευρώπη » 28η ΟΧΡΙΔΑ 26-29/10
28η ΟΧΡΙΔΑ 26-29/10 - 4 Ημέρες
28η ΟΧΡΙΔΑ 26-29/10
Τιμή: 185 € 185 €
Μεταφορά: Οδικώς
Διατροφή: Ημιδιατροφή
Αναχωρήσεις: 26-29/10/2017
Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδας Αποστολή σελίδας

Περιγραφή

Ένας νέος προορισμός με πλούσιο πρόγραμμα και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΟΧΡΙΔΑ Μοναστήρι, Όσιος Ναούμ και κοιλάδα του Μαύρου Δρίνου

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ                                                              26 – 29 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η  μέρα  Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017. Κομοτηνή – Σύν. Νίκης – Οχρίδα.

Αναχώρηση στις 06:15 από τη Δημαρχεία. Δια μέσου Εγνατίας  Κομοτηνή, Ξάνθη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη για Πτολεμαΐδα και σύνορα Νίκης. Πρώτη στάση και για φαγητό ατομικά ο καθΆ ένας στο ιστορικό κέντρο της πόλης Μοναστήρι(Μπίτολα η σημερινή ονομασία της). Ακολούθως αναχώρηση και άφιξη στον προορισμό μας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και δείπνο. Το βράδυ αναχώρηση για την πόλη της Στρούγκας για μία πρώτη γνωριμία. Βόλτα στον πεζόδρομο της πόλης και τις όχθες του Δρίνου ποταμού. Επιστροφή. Διανυκτέρευση.

2η  μέρα  Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017. Κοιλάδα Μαύρου Δρίνου.

Σήμερα θα κάνουμε μια ημερήσια εκδρομή στο δρυμό της κοιλάδας του ποταμού Δρίνου. Τέσσερις λίμνες, δύο ποτάμια, δύο κωμοπόλεις, χωριά, μοναστήρια, γέφυρες, όμορφη φύση …όλα βρίσκονται μέσα σε λίγα χιλιόμετρα, στο δρόμο μεταξύ Mavrovo και Struga, στα δυτικά σύνορα της χώρας. Ο δρόμος δεν είναι εύκολος, αλλά είναι ο πιο πολύχρωμος δρόμος της Δημοκρατίας της ΦΥΡΟΜ. Θα δούμε το μοναστήρι Bigorski αφιερωμένο στον Αγ. Ιωάννη τον Πρόδρομο. Το μοναστήρι είναι τώρα πλήρως ανακαινισμένο μετά την καταστροφική πυρκαγιά του 2009, η οποία αφάνισε τα κελιά των μοναχών. Το μοναστήρι έχει ηλικία περίπου χιλίων ετών και έχει καταστραφεί και ξαναχτιστεί πολλές φορές. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ξεκούραση. Δείπνο και βραδινή έξοδος στην πόλη της Οχρίδας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017.  Λίμνη Οχρίδα – Όσιος Ναούμ

Πρωινό  στο ξενοδοχείο μας και ακολουθώντας μια πανέμορφη παραλίμνια διαδρομή θα δούμε από ψηλά το μουσείο του νερού(παλαιολιθικός οικισμός) και το Βυζαντινό μοναστήρι του Οσίου Ναούμ, κτίσμα του 10ου μ.Χ. αιώνα με τις εκπληκτικές τοιχογραφίες του και την μοναδική, πανοραμική θέα του στη λίμνη. Ελεύθερος χρόνος για αγορές σε είδη λαϊκής τέχνης και κοσμήματα που κατασκευάζονται από λέπια ψαριών. Ακολούθως θα πάμε για περιήγηση της γραφικής πόλης της Οχρίδας. Θα δούμε το μεγαλοπρεπές άγαλμα των αδερφών Κυρίλλου και Μεθοδίου των Θεσσαλονικέων, το άγαλμα Οσίου Ναούμ, θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Σοφίας, η οποία σήμερα, λειτουργεί ως μουσείο, το Αρχαίο Ρωμαϊκό Θέατρο, τα παλιά αρχοντικά και τα κάστρα της πόλης.  Φτάνοντας στη πάνω πλευρά της πόλης θα έχουμε μια πανοραμική θέα της περιοχής. Ελεύθερος χρόνος για να περιπλανηθείτε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης. Το απόγευμα βόλτα στην προκυμαία της πανέμορφης λίμνης και στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης της Οχρίδας ξανά. Το βράδυ δείπνο με ζωντανή μουσική για διασκέδαση. Διανυκτέρευση.

4η μέρα Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017. Οχρίδα – Επιστροφή στην πόλη μας

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το ιστορικό κέντρο της παλιά πόλης της Οχρίδας. Προαιρετικά κρουαζιέρα με καραβάκι στα αξιοθέατα της λίμνης. Ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία ματιά στην πόλη της Οχρίδας. Συγκέντρωση στις 11:00 και αναχώρηση για την επιστροφή. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα. Στάσεις καθΆ οδών για φαγητό ατομικά & καφέ. ¶φιξη στην πόλη μας το βράδυ με τις καλύτερες εντυπώσεις.                                                          ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

 

ANAXΩΡΗΣΕΙΣ:  ΚΟΜΟΤΗΝΗ (Δημαρχία 6:15), ΞΑΝΘΗ (Αγροτική 7:00) ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ 7:30,

ΚΑΒΑΛΑ (Σημαίες 8:15)

 

ΤΙΜΗ  Σε δίκλινο/τρίκλινο:185€, Μονόκλινο: 230€, ΠΑΙΔΙΚΟ: 150€

 


 


Περιλαμβάνονται:


Μεταφορές με καινούργιο τουριστικό πούλμαν. Τρείς διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4****αστέρων.  με τρία πρωινά, & τρία δείπνα ,το ένα με ζωντανή μουσική. Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας & ντόπιος ξεναγός. ΦΠΑ* Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής ευθύνης  με την Generally Life.

Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο .(έως 75 ετών ) .

Δεν περιλαμβάνονται:

Ότι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα.« Πίσω   Επάνω

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας ταξιδιωτικά πακέτα
Vergidis Tours, Φιλικής Εταιρείας 63, Κομοτηνή | Τηλ.: 25310-24188 Fax: 25310-84188 E-mail: info@vergidistours.gr Κιν.: 6979332261 & 6979332265