Kατάλογοι Εκδρομών | Συνεργάτες | Αναζήτηση εκδρομών

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα Χάρτης Ιστοχώρου
Σε μας το ταξίδι γίνεται εμπειρία ζωής....!
Αρχική » Ταξίδια » Βουλγαρία » ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΣΟΦΙΑ & ΔΥΤΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΣΟΦΙΑ & ΔΥΤΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - 4 Ημέρες
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΣΟΦΙΑ & ΔΥΤΙΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Τιμή: 175 € 175 €
Μεταφορά: Οδικώς
Διατροφή: Ημιδιατροφή
Αναχωρήσεις: 23-26/12
Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδας Αποστολή σελίδας

Περιγραφή

Νέο εκδρομικό πρόγραμμα  που αναδεικνύει της ομορφιά της πρωτεύουσας της γειτονικής χώρας & σας προσφέρει ψήγματα ιστορικού ενδιαφέροντος. Αξίζει τον κόπο, ακολουθείστε μας!

 

Χριστούγεννα στη Δυτική Βουλγαρία & τη ΣΟΦΙΑ

 

(Μπλαβγκόεβγκραντ, Πανόραμα Πλέβεν, Σαντάνσκι & μοναστήρι Ρίλλα)

4ήμερη           23 –26/12/2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 23.12.2017.500χλμ

Αναχώρηση από Κομοτηνή στις 06:50 (Δημαρχεία).  Δια μέσου συνόρων Προμαχώνα, είσοδος στη Βουλγαρία. Κατευθυνόμαστε για την άγνωστη στους περισσότερους, πόλη του Μλαβγκόεβγκραντ (πρώην Τζουμαγιά). Ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε την πόλη και να γευματίσουμε ατομικά. Συνεχίζουμε γα την «πόλη της Νιότης» πρωτεύουσα ΣΟΦΙΑ. Άφιξη, τακτοποίηση στα δωμάτια.  Ξεκούραση. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο μας. Βόλτα στο στολισμένο Χριστουγεννιάτικα κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση

2η ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 24.12.2017.350χλμ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση με κατεύθυνση βορειοδυτικά προς Ρουμανία για την ιστορικής σημασίας Ηρωική πόλη της Πλεύνας(Πλέβεν). Περιήγηση στις ομορφιές του πάρκο Καϊλάκα και το δημοφιλές αξιοθέατο, το Πανόραμα του Πλέβεν, που δημιουργήθηκε μετά το Πανόραμα του Μποροντινό στη Ρωσία με την ευκαιρία της εκατοστής επετείου της Πολιορκίας της Πλέβνας. Επίσκεψη στο Παρεκκλήσι Μαυσωλείο του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου προς τιμή των πολλών Ρώσων και Ρουμάνων στρατιωτών που έχασαν τη ζωή τους κατά την Πολιορκία της Πλέβνας και το οστεοφυλάκιο στο Πάρκο Σκόμπελεφ. Γεύμα ατομικά. Επιστροφή στη Σόφια. Δείπνο & διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ 25.12.2017. 50χλμ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για περιήγηση στην πόλη της Σόφιας όπου θα δούμε: την εκκλησία Αλεξάνδρου Νέφσκι με τους χρυσούς τρούλους, την Μητρόπολη Αγία Σοφία με τις κατακόμβες και την άσβεστη φλόγα στο μνημείο των πεσόντων, τη Ρωσική εκκλησία του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο και την πύλη της αρχαίας Σέρδικα. Χρόνος ελεύθερος στη στολισμένη στα γιορτινά πρωτεύουσα & γεύμα ατομικά. Συγκέντρωση και επιστροφή  στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση και απόλαυση των ανέσεων. Διαθέστε τον ελεύθερο χρόνο σας δίπλα στο εμπορικό The Mall.  Το βράδυ Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν σε ταβέρνα με ζωντανή μουσική,  πλούσιο φαγητό και ποτό εντός. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ 26.12.2017.500χλμ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση στις 08:30. Επίσκεψη στο μεγαλύτερο και ιστορικό μοναστήρι της Ρίλλας, όπου και περιήγηση. Στάση για φαγητό ατομικά στη λουτρόπολη του Σαντάνσκι, όπου και χρόνος ελεύθερος στο πεζόδρομο της πόλης με τα μαγαζιά. Αναχώρηση στη συνέχεια για τα σύνορα. Στάση για καφέ καθ’ οδών, όπου βολέψει. Διέλευση συνόρων και είσοδος στην Ελλάδα.                       

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ   

ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 185€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 275€ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ 12 ΕΤΩΝ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ: 140€

 


         O αρχηγός εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής προγράμματος χωρίς παραλήψεις

Περιλαμβάνονται:


* Μεταφορά με πούλμαν υπερυψωμένο. * Τρείς  διανυκτερεύσεις σε δίκλινα δωμάτια

 HOTEL NOVOTEL 4*(9,0 βαθμοί Booking)  

*Τρία προγεύματα σε μπουφέ. * Δύο δείπνα στο ξενοδοχείο μας  σε menu. . * Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν με πλούσιο πρόγραμμα, ενισχυμένο φαγητό & ποτό *  Συνοδό του γραφείου-ξεναγό.  * Ταξιδιωτική Ασφάλιση Επαγγελματικής  με την Generally Life. Έξτρα Ατομική ασφάλιση Ατυχημάτων, ευθύνη του πελάτη να τη ζητήσει, με εξτρά βέβαια πληρωμή 5€ το άτομο.(έως 75 ετών) *Φ.Π.Α Εντός.

 


Δεν περιλαμβάνονται:


*Εισόδους μουσείων. * Έξτρα ποτά & φιλοδωρήματα.*Ότι δεν αναφέρεται ρητά« Πίσω   Επάνω

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας ταξιδιωτικά πακέτα
Vergidis Tours, Φιλικής Εταιρείας 63, Κομοτηνή | Τηλ.: 25310-24188 Fax: 25310-84188 E-mail: info@vergidistours.gr Κιν.: 6979332261 & 6979332265