Kατάλογοι Εκδρομών | Συνεργάτες | Αναζήτηση εκδρομών

Επικοινωνήστε μαζί μας
Εκτύπωση Σελίδας Αποστολή σελίδας Προσθήκη στα αγαπημένα Χάρτης Ιστοχώρου
Σε μας το ταξίδι γίνεται εμπειρία ζωής....!
Αρχική » Ταξίδια » Τουρκία » ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 30/12 - 02/01
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 30/12 - 02/01 - 4 Ημέρες
ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 30/12 - 02/01
Τιμή: 170 € 170 €
Μεταφορά: Οδικώς
Διατροφή: Πρωινό
Αναχωρήσεις: 30/12/17 - 02/01/18
Εκτυπώστε το
Αποστολή σελίδας Αποστολή σελίδας

Περιγραφή

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

                                                          30/12/17 - 02/01/18

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η ημέρα :30/12/17  ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝ/ΠΟΛΗ

Αναχώρηση στις 10:00 από τη Δημαρχεία. Διέλευση από Εγνατία Οδό για σύνορα Κήπων, έλεγχος διαβατηρίων, σύντομη επίσκεψη στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών και στη συνέχεια μέσω Μαλγάρων, Ραιδεστού φθάνουμε  νωρίς   το απόγευμα στην Κων/πολη Πρώτη γνωριμία με τις ομορφιές της Πόλης. Μετάβαση στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση ,ξεκούραση . Διανυκτέρευση.

2η ημέρα  : 31/12/17  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

Πρωινό  και αναχώρηση για να  μεταβούμε  στην περιοχή του Φαναρίου  και να επισκεφθούμε την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τον Ιερό Ναό του Αγ. Γεωργίου. Κατόπιν  θα βρεθούμε έξω από τα τείχη της Πόλης, θα δούμε τα Θεοδοσιανά τείχη και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής, την Παναγία Μπαλουκλιώτισσα με το θαυματουργό αγίασμα και τα παραδοσιακά ψάρια του θρύλου της  ¶λωσης. Μεσημεριανό γεύμα εξ ιδίων στο εστιατόριο της Λωξάντρας  Στη συνέχεια θα απολαύσουμε άρωμα και γεύση Ανατολής στην Αιγυπτιακή Αγορά  που φημίζεται για τον παστουρμά ,τη λακέρδα ,το αυγοτάραχο και τα μπαχαρικά της.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο ,ξεκούραση Το βράδυ θα κάνουμε το ρεβεγιόν μας σΆ ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Πόλης απολαμβάνοντας την  τέχνη του χορού της κοιλιάς με ανατολίτικα τραγούδια και χορούς..Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ : 01/01/18  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

 Πρωινό και αναχώρηση για μία προαιρετική κρουαζιέρα στον Βόσπορο για να απολαύσουμε τη μαγεία των στενών. Συνεχίζουμε για  περιήγηση στην Πόλη . Θα ξεκινήσουμε με την περιήγησή μας με τη Μονή της Χώρας με τα μοναδικά ψηφιδωτά και τοιχογραφίες που χρονολογούνται από τον 14ο αιώνα. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο βυζαντινό Ιππόδρομο με τον υπέροχο αιγυπτιακό κίονα – οβελίσκο που φέρει πάνω του ιερογλυφικά, το χάλκινο τρίποδα των Δελφών και την ωραία γερμανική κρήνη του 1898. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Μπλε Τζαμι του Σουλτάνου Αχμετ  και μετά θα επισκεφθούμε την περίφημη εκκλησία – μουσείο της Αγίας Σοφίας ένα από τα πιο σημαντικά έργα της Βυζα ντινής εποχής  Χρόνος ελεύθερος για αγορές στο γνωστό μας Καπαλί Τσαρσί (σκεπαστή αγορά) με τα 4.000 μικροκαταστήματα με χρυσαφικά, ασημικά, χειροποίητα χαλιά, δερμάτινα, είδη λαικής τέχνης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Ξεκούραση. Το βράδυ προαιρετικά γεύμα στην περιοχή Κουμ Καπί με τις ψαροταβέρνες και τους παραδοσιακούς πλανόδιους μουσικούς.  Διανυκτέρευση .

4η ΗΜΕΡΑ:  02/01/18   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Παναγία των Βλαχερνών , όπου εψάλει για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος το 626 μ.Χ.  Στη συνέχεια θα βρεθούμε στο εμπορικό κέντρο ISTANBUL FORUM για να περιηγηθούμε  στο μεγαλύτερο Ενυδρείο της Ευρώπης. Κατόπιν  αναχώρηση για επιστροφή. Στάση στη Ραιδεστό  για μεσημεριανό φαγητό . Διέλευση Κήπων και με τις απαραίτητες στάσεις καθΆ οδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.

 

TIMH KATA ATOMO ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ: 170€, ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 240€

 


 

  

Περιλαμβάνονται:


*                                  Μεταφορές – μετακινήσεις με πολυτελές λεωφορείο

*                                  3 διαν/σεις στο ξενοδοχείο RAMADA 4*superior (Taxim)

*                                  3 πρωινά.

*                                  Ξεναγήσεις – περιηγήσεις  του προγράμματος

*                                  Αρχηγό – ξεναγό του γραφείου μας

*                                  Τοπικό ξεναγό

*                                  Ασφάλεια αστικής ευθύνης

*                                  Το  ΦΠΑ  της εκδρομής

Δεν περιλαμβάνονται:


*                                  Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων

*                                  Διασκεδάσεις ,επιπλέον γεύματα ,ποτά, εκδηλώσεις και γενικά ότι αναγράφεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό « Πίσω   Επάνω

Μάθετε πρώτοι τα νέα μας ταξιδιωτικά πακέτα
Vergidis Tours, Φιλικής Εταιρείας 63, Κομοτηνή | Τηλ.: 25310-24188 Fax: 25310-84188 E-mail: info@vergidistours.gr Κιν.: 6979332261 & 6979332265